Vitesse stuurt trainer Bos de laan uit

21 oktober 2010, 11:41   Bijgewerkt: 21 oktober 2010, 12:00

Vitesse neemt per direct afscheid van trainer Theo Bos. Dat meldt de Arnhemse club donderdag. Clubeigenaar Merab Jordania investeerde afgelopen zomer flink in de selectie, desondanks bleven goede resultaten uit. Die matige prestaties kosten Bos nu zijn baan. Assistent-trainer Hans van Arum en keeperstrainer Raimond van der Gouw nemen tot er een opvolger is gevonden de honneurs waar.

Hoewel Vitesse met slechts acht punten zestiende staat in de Eredivisie, had Bos er vertrouwen in dat hij de Arnhemse club snel op de rails zou krijgen. “Ik ben uiteraard zeer teleurgesteld en vind het jammer dat ik niet meer tijd heb gekregen, omdat ik het idee had dat we op de goede weg waren”, vertelt de geboren Nijmegenaar. “Het is jammer dat het hoofdtrainerschap nu eindigt bij Vitesse, maar het betekent absoluut niet het einde van mijn trainerscarrière.”

“Wij hebben deze beslissing met pijn in ons hart genomen en zijn dankbaar voor alle inzet van Theo voor Vitesse”, zegt technisch directeur Ted van Leeuwen. “Er was en is een groot respect voor de clubman, persoon en trainer Theo Bos. Theo zal altijd welkom blijven bij zijn club.”

Bos was sinds januari 2009 als hoofdtrainer verbonden aan Vitesse. Destijds nam hij de taken over van de ontslagen Hans Westerhof. Daarvoor was hij actief als speler, jeugdtrainer en assistent-coach bij de equipe uit de Gelderse hoofdstad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen