Vloet vindt dat NEC grote stap heeft gemaakt

Koen Freriks
9 oktober 2010, 13:19

Wiljan Vloet is tevreden over de lijn waar NEC op zit. De hoofdtrainer van de Nijmegenaren zag zijn ploeg vorige week tegen NAC Breda weliswaar verliezen (2-0), maar het vertoonde spel leverde veel complimenten op. NEC had op basis van het spelbeeld meer aanspraak op drie punten.

"Natuurlijk wil ik elke wedstrijd winnen en was het verlies pijnlijk, maar toch biedt dit veel perspectief", vertelt Vloet aan VI. "Ik had niet verwacht dat we met deze selectie al zo’n grote stap hadden gemaakt. Het resultaat is belangrijk, maar op de lange termijn wordt goed voetbal altijd beloond met punten."

Vloet baalt dat de Eredivisie langer stil ligt door de interlandperiode. "Deze lijn willen we doortrekken, daarom komt het vrije weekend ons ook even niet uit. Aan de andere kant krijgen de blessuregevallen op deze manier de tijd om te herstellen. Ik verwacht dat Leroy George en Erton Fejzullahu aan het einde van de week weer volledig de training kunnen hervatten."

Volgende week zondag zal blijken of NEC de vorm vast heeft weten te houden. Vloet en zijn mannen gaan op bezoek bij Heracles Almelo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen