Kuiper: "Ik wil me terugknokken in basis"

18 november 2010, 23:09   Bijgewerkt: 19 november 2010, 00:46

Waar FC Twente de afgelopen tijd in een roes van gelukzaligheid verkeerde door het behalen van de titel en de kansrijke positie in de Champions League-poule, beleefde Nicky Kuiper juist geen fijne tijd. De verdediger van FC Twente moest namelijk het kampioenschap missen vanwege een blessure en raakte bij zijn rentree opnieuw geblesseerd.

Toch is er licht aan het einde van de tunnel voor de 21-jarige belofte. "Het gaat nu wel weer goed", verklaart Kuiper tegenover FC Twente TV. "Maandag is het gips eraf gegaan en de dokter zei dat het er goed uitzag. Ik moet nog drie weken in een scharnierbrace, daarna mag ik langzaam weer trainen."

Een verklaring voor zijn persoonlijke misère heeft de mandekker niet. "Ik weet niet hoe het komt, als ik er wat aan zou kunnen doen had ik dat gedaan. Dat kan helaas niet. Het was nu de andere knie, wat wel betekent dat het echt domme pech was."

Kuiper toont zich uitermate strijdvaardig. "Ik ben elke dag bezig en probeer zo snel en zo goed mogelijk weer fit te worden. Ik hoop dat ik na de winterstop de trainingen weer kan oppakken, ik kijk er naar uit. De individuele trainingen zijn wel saai natuurlijk. Als ik weer fit ben, ga ik weer voor een basisplaats. Ik zie zeker perspectieven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen