ManU ontsnapt aan nederlaag bij Aston Villa

13 november 2010, 15:41   Bijgewerkt: 13 november 2010, 17:31

Manchester United blijft dit seizoen teleurstellen op vreemde bodem. De ploeg van manager Sir Alex Ferguson kwam zaterdag voor de zesde keer in zeven uitduels niet tot winst. Bij Aston Villa speelde het met 2-2 gelijk en daarover mocht het niet eens mopperen. Een kwartier voor tijd stond het immers nog met 2-0 achter.

Voor de rust was de ontmoeting op Villa Park boeiend, maar veel kansen werden er niet gecreëerd. Na de doelwissel was het Aston Villa dat de touwtjes in handen nam en twintig minuten voor tijd verdiend op voorsprong kwam, al had het daar wel een strafschop voor nodig. Wes Brown vloerde Ashley Young, wat tot een penalty leidde. Het slachtoffer ging zelf achter de bal staan en schoot hard raak, in de linkerhoek.

Drie minuten daarna moest doelman Edwin van der Sar opnieuw de bal uit het net vissen. Marc Albrighton stond aan het einde van een mooi uitgevoerde counter: 2-0. Desondanks gaf Manchester United zich niet gewonnen. De Red Devils openden de jacht op het doel van de thuisclub en kwamen in de tachtigste minuut via een hard afstandsschot van Federico Macheda terug in de wedstrijd (2-1). Even later kopte Nemanja Vidic, op aangeven van Nani, zelfs de 2-2 op het scorebord. De bezoekers gingen daarna nog voor de winst, maar de gelijke stand bleef gehandhaafd.

Door dit resultaat verkleint nummer twee Manchester United het verschil met leider Chelsea tot drie punten. The Blues komen zondag, thuis tegen Sunderland, echter nog in actie. Aston Villa klimt naar een voorlopige zesde plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen