Mazzarri: "Lastig om Utrecht thuis te kloppen"

30 november 2010, 22:23   Bijgewerkt: 1 december 2010, 05:43

Napoli treedt donderdagavond in de Galgenwaard aan voor de Europa League tegen FC Utrecht. De oefenmeester van de huidige nummer vier van de Serie A Walter Mazzarri beseft na het doelpuntloze gelijkspel in september te Napels, waarbij Utrecht zelfs veelal de bovenliggende partij was, dat het een hele klus zal worden om de benodigde drie punten mee naar Italië te nemen.

Het zal naar verwachting een spannende aangelegenheid worden in de Domstad, aangezien alle ploegen in Groep K nog een gerede kans maken op kwalificatie voor de knock-outfase. Liverpool gaat met nog twee speelronden te gaan aan de leiding met acht punten, gevolgd door Steaua Boekarest met vijf punten. Utrecht en Napoli hebben beide drie punten verzameld tot nog toe.

Mazzarri toont zich positief ten opzichte van een goed resultaat tegen de ploeg van Ton du Chatinier, zo valt te lezen in Gazetta dello Sport. "We gaan er alles aan doen om door te gaan. We weten dat het moeilijk is FC Utrecht op eigen veld te verslaan. Maar we hebben er vertrouwen in."

De coach van Napoli heeft ook een verklaring voor het feit waarom zijn team zo goed presteert in de Serie A, maar in Europa tot nog toe niet weet te overtuigen. "De spelers hebben de Europa Leage nimmer onderschat. Het probleem is dat we soms niet kunnen omgaan met zoveel wedstrijden kort achter elkaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen