Molhoek na tien maanden terug op het veld

2 november 2010, 16:15

Na ruim tien maanden blessureleed heeft Rogier Molhoek dinsdag zijn comeback op het trainingsveld van Vitesse gemaakt. De middenvelder werd de afgelopen periode geteisterd door enkelblessures, maar die lijken nu verleden tijd.

"Een heerlijk en tegelijkertijd ook spannend moment", aldus Molhoek na afloop van zijn eerste veldtraining sinds lange tijd. “Nu is het belangrijkste dat ik weer op het veld sta, kan trainen en dat mijn enkel het goed houdt. Mijn bezoekjes aan Zeist zal ik de komende weken afbouwen. Deze eerste training geeft echt een heerlijk gevoel. Het heeft lang geduurd, maar nu is het eindelijk weer zover.”

Dat Molhoek zijn rentree op sportcomplex Papendal heeft gemaakt, betekent niet dat hij snel weer wedstrijden mag spelen. "Rogier gaat de komende weken vooral werken aan zijn conditie”, vertelt fysiotherapeut Jasper Steens. “Vergeet niet dat hij er bijna een jaar uit is geweest. We laten hem eerst lekker wennen en bouwen zijn belasting langzaam op. Hij moet sowieso eerst minimaal drie weken met groep trainen voordat we überhaupt nadenken over maken van speelminuten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen