Paris Saint Germain te sterk voor Marseille

Ger
7 november 2010, 23:44   Bijgewerkt: 8 november 2010, 00:43

Paris Saint Germain heeft zondag het immer beladen duel met Olympique Marseille gewonnen: 2-1. Mevlüt Erding en Guillaume Hoarau hadden de thuisploeg al na 19 minuten op een 2-0 voorsprong gezet. Aanvaller Lucho van Marseille bracht vier minuten later de spanning terug in de wedstrijd. Gescoord werd er daarna echter niet meer.

PSG sprong door de overwinning over Lyon heen en staat nu derde achter Stade Brest en Stade Rennes. De ploeg uit Parijs heeft 19 punten, dat zijn twee punten minder dan koploper Brest en één minder dan Rennes. Marseille staat vierde met 18 punten. Dat is net zo veel als Lille, Saint-Etienne, Toulouse en Montpellier.

Marseille en Rennes moeten nog wel hun onderlinge duel inhalen. Dat werd vorige week afgelast wegens de hevige regen.