Roda-spits Skoubo loopt nieuwe blessure op

23 november 2010, 19:03

Morten Skoubo blijft sukkelen met blessures. De Deense spits van Roda JC Kerkrade leek woensdag te kunnen spelen in het duel met FC Utrecht aangezien hij hersteld is van een buikspierblessure, maar wegens een kuitkwetsuur kan hij toch niet in actie komen tegen de Domstedelingen, die hem dit seizoen aan Roda verhuren.

Naast Skoubu is Laurent Delorge eveneens absent. De Belg en Skoubo hopen dit weekend, thuis tegen FC Groningen, hun rentree te maken. Mads Junker, Anouar Hadouir en Jimmy Hempte kunnen waarschijnlijk wel spelen, al houdt coach Harm van Veldhoven een slag om de arm. “Ik moet wel rekening houden met het drukke programma. Het heeft geen zin onnodige risico's te nemen", zegt hij in De Limburger.

Roda JC is al vier competitiewedstrijden zonder overwinning. “We moeten er in de twee komende thuisduels vol op vliegen”, zegt Van Veldhoven. “Hoewel we een paar posities op de ranglijst hebben verloren, is er geen sprake van paniek. Het toont wel aan dat het voor ons moeilijk op te vangen is wanneer we te veel mensen missen.”

Bij winst zet Roda JC FC Utrecht op vijf punten achterstand, maar dat wordt in de ogen van Van Veldhoven niet makkelijk. “Ze hebben het ook Europees heel goed gedaan. Door het drukke programma hebben ze hier en daar een steekje laten vallen, maar de competitie is nog lang. Het is jammer dat we zaterdag hebben verzuimd Utrecht op afstand te houden", doelt hij op het 3-1 verlies bij De Graafschap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen