Rutten verwacht 'reactie' van PSV tegen Samp

30 november 2010, 20:55   Bijgewerkt: 1 december 2010, 05:56

PSV treedt woensdagavond in Genua aan tegen Sampdoria voor het groepsduel in Poule I van de Europa League. De Brabantse formatie is na vier speelronden de trotse koploper met tien punten, vijf meer dan de aanstaande Italiaanse opponent. PSV-trainer Fred Rutten spreekt aan de vooravond van het Europa League-duel de intentie uit om tegen ´Samp´ Europese overwintering zeker te stellen.

“We hebben twee kansen, maar willen die het liefste morgenavond al pakken“, meldt de hoopvol gestemde Rutten op de officiële clubsite van PSV. ”Eigenlijk moeten zij twee wedstrijden winnen. Het zal gedurende de avond zeker zo zijn dat ze een keer risico moeten gaan nemen. Wij hebben dan ook weer onze kwaliteiten om daarop te reageren. Het kan een zeer interessante wedstrijd worden.”

De oefenmeester van PSV staat ook even stil bij het feit dat de huidige nummer acht van de Serie A erom bekend staat dat het in belangrijke wedstrijden tegen grote clubs veel punten weet te behalen. “Ik zie dit altijd een grote wedstrijd en denk dat zij dat ook zo inzien. We zullen mannelijk moeten spelen. We hebben twee kansen om ons doel te bereiken, maar willen dat het liefste morgenavond al doen. Als de reactie is zoals ik verwacht, heb ik daar alle vertrouwen in”, verwijst Rutten daarmee naar de 4-2 verliespartij tegen NAC afgelopen vrijdag.

De PSV-coach is er allesbehalve rouwig om dat Sampdoria zal aantreden tegen zijn elftal zonder sterspeler Antontio Cassano, die in onmin leeft met de clubleiding. “Natuurlijk heeft het invloed, hij is een type dat in zijn eentje beslissend kan zijn op veel momenten. Maar hij kan ook niet in de wedstrijd zitten en dan werkt het tegen hem. Zonder hem vallen er wel ideeën en creativiteit weg.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen