Utrecht kan geen vervanger Mulenga halen

8 november 2010, 10:13

FC Utrecht moet het seizoen afmaken met de huidige selectie. De club heeft geen geld om een vervanger te halen voor de zwaar geblesseerde Jacob Mulenga, benadrukt technisch directeur Foeke Booy in De Telegraaf. De Zambiaanse aanvaller is de rest van het seizoen uitgeschakeld met een afgescheurde voorste kruisband.

Volgens Booy is er 'echt geen geld' voor een nieuwe spits. "De club heeft nog altijd te maken met het verlies van vijf miljoen euro en we hebben juist begin dit seizoen extra inspanningen gedaan om tegenvallers als deze op te vangen. We hebben Frank Demouge gehaald voor het geval er iets met onze spitsen zou gebeuren. Daarnaast heeft de club nog een keer geïnvesteerd door het contract van Dries Mertens op te waarderen. FC Utrecht moet het nu doen met de spelers die we hebben."

Ricky van Wolfswinkel, Frank Demouge en Leon de Kogel lijken momenteel in aanmerking te komen voor de spitsposities bij FC Utrecht. Demouge en De Kogel kwamen zondag tegen PSV als invaller in actie, waarbij Demouge zelfs scoorde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen