Veteraan Pires vindt onderdak bij Aston Villa

18 november 2010, 19:44   Bijgewerkt: 18 november 2010, 19:49

Robert Pires mag zich verheugen op een rentree in de Premier League. De 37-jarige Fransman zat zonder club nadat hij na afloop van het vorige seizoen vertrok bij Villarreal. De voorbije maanden hield de oud-international zijn conditie op peil bij zijn oude club Arsenal, maar nu mag hij zich weer op gaan maken voor het echte werk aangezien hij tot het einde van seizoen is vastgelegd door Aston Villa.

Dit maakte de huidige nummer negen van de Premier League donderdag bekend op de officiële website. Dit betekent dat Pires na een afwezigheid van vier jaar, destijds verruilde hij 'de Gunners' voor Villarreal, zijn opwachting zal maken op de Engelse velden. Of de creatieve Fransman dit weekeinde al speelgerechtigd is, is in handen van de internationale instanties die de speler vrij dienen te geven.

Pires is in de wolken met zijn transfer naar 'The Villans'. "Ik kan niet wachten om te spelen en het shirt aan te trekken. Ik ben heel blij om bij Aston Villa te tekenen omdat het een grote club in Engeland is." De Fransman betoonde zich hoffelijk door zijn dankbaarheid te uiten voor het meetrainen met de selectie van Arsenal. "Daar dank ik Arsène Wenger voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen