Villarreal langer door met coach Garrido

25 november 2010, 23:54   Bijgewerkt: 26 november 2010, 17:37

Oefenmeester Juan Carlos Garrido zit nog vaster in het zadel bij zijn club. De trainer van Villarreal werd beloond voor de goede prestaties van de club door middel van een contractverlenging. Garrido, die pas sinds februari in dienst is als coach bij de Spaanse club, heeft zijn aflopende verbintenis met drie seizoenen verlengd. De 41-jarige trainer is nu tot 2014 verbonden aan de huidige nummer drie van de Primera Division, zo meldt Villareal op de officiële website.

Garrido verving Ernesto Valverde in de loop van vorig seizoen. Onder leiding van de nieuwe oefenmeester wist de ploeg zich zelfs voor Europees voetbal te kwalificeren, aangezien Real Mallorca geen startbewijs kreeg voor de Europa League omdat het de financiële huishouding niet op orde had. Dientengevolge mocht Villarreal, dat één plaats lager dan Mallorca was geëindigd, Europa in en de club heeft in dit toernooi nog alle kans om zich te plaatsen voor de volgende ronde.

De Spaanse ploeg heeft zes punten uit vier duels en bevindt zich daarmee op de derde plaats in Groep D achter Dinamo Zagreb en PAOK Saloniki, die beiden één punt meer hebben.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen