Zomer heeft vertrouwen in duel met FC Twente

27 november 2010, 15:19

NEC staat aan de vooravond van twee moeilijke competitiewedstrijden. Zaterdag ontvangen de Nijmegenaren in de Goffert landskampioen FC Twente. Een week later moeten ze op visite bij Ajax. Ramon Zomer, door de wekenlange absentie van Gabor Babos aanvoerder bij NEC, ziet in beide duels echter kansen voor zijn ploeg.

“Bij FC Twente zijn met Douglas en Theo Janssen een tweetal belangrijke spelers geschorst en ook Ajax zit niet in de makkelijkste fase, zeker nu ze ook Suarez lang moeten missen”, aldus Zomer op de website van NEC. “Dit in combinatie met onze kwaliteit geeft me echt wel vertrouwen voor zaterdag.”

Vooral het duel met FC Twente is speciaal voor Zomer. De 27-jarige verdediger heeft immers een verleden bij de Tukkers, al heeft hij met nog maar weinig spelers contact. “Ik spreek niet veel jongens meer, eigenlijk alleen Peter Wisgerhof, Wout Brama en teammanager Toon Renes”, vervolgt hij. “Natuurlijk heb ik meer belangstelling voor FC Twente dan voor andere clubs.”

Twente heeft een Champions League-duel tegen Internazionale in de benen, maar Zomer verwacht niet dat zijn oud-werkgever daar nog last van heeft. “Hooguit zullen ze wat vermoeid zijn”, stelt hij, beseffend dat NEC daar voordeel uit moet putten. “Wij moeten ze zeker niet laten voetballen en ze niet in hun spel laten komen. Als wij er kort opzitten in de duels dan kan het een leuke pot worden.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen