Barcelona bezint zich op shirtsponsoring

9 december 2010, 19:21   Bijgewerkt: 10 december 2010, 05:56

FC Barcelona speelt volgens Spaanse media met de gedachte om een verbintenis aan te gaan met een shirtsponsor. Al jaren prijkt de naam van UNICEF op de borst van de Catalanen, maar de kinderrechtenorganisatie van de Verenigde Naties betaalt hier niks voor. De slechte financiële situatie zou de Spaanse grootmacht wellicht ertoe dwingen om van het toneel te verdwijnen als laatste prominente club zonder betalende sponsor op het tenue.

The Daily Mail weet te melden dat er drie opties overwogen worden, waaraan verschillende inkomsten verbonden zijn: een sponsornaam op de voorkant van het tenue moet elk seizoen garant staan voor 25 miljoen euro aan extra inkomsten. Als tweede mogelijkheid wordt gedacht aan sponsoring onder het rugnummer, waarbij de voorkant ongemoeid zal blijven, hangt een prijskaartje van twaalf miljoen euro.

Als laatste optie rest nog het weergeven van een sponsornaam op de broek van de Barcelona-spelers. Dit zou dan minimaal zes en maximaal twaalf miljoen euro moeten opleveren. In ieder geval zal UNICEF niet van de shirts verdwijnen, zij het dat het logo van de kinderrechtenorganisatie in het geval van de eerste optie wel veel minder prominent aanwezig zal zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen