Been: "Oppassen voor counter tegen Willem II"

4 december 2010, 14:28

Komende zondag gaat Feyenoord op bezoek in Tilburg bij Willem II. Feyenoord-trainer Mario Been wil in het treffen der laagvliegers niets weten van onderschatting ten opzichte van de Brabantse opponent, maar beseft zich aan de andere kant ook terdege dat de ploeg van Gert Heerkes niet voor niets slechts drie punten bijeen wist te voetballen in zeventien duels.

Been hoopt dat een zege op de rode lantaarndrager van de Eredivisie voor een steuntje in de rug kan zorgen bij zijn geplaagde ploeg. "Je zal zien dat het dan voor de jongens ook een stuk makkelijker wordt om te voetballen", meldt de coach in het Algemeen Dagblad. "Wij moeten altijd van onszelf uitgaan."

Been geeft aan dat zijn team waakzaam zal moeten zijn voor counters van de Tiburgers. "De kans is groot dat wij veel in balbezit zullen zijn. We moeten oppassen dat we dan niet met te veel spelers voor de bal komen, want dan ligt het gevaar voor een snelle counter op de loer. Willem II heeft met Rigters en Sheotahul veel snelheid voorin. Wij moeten ons daartegen wapenen door bij balverlies zo snel mogelijk druk te zetten."

"De druk bij Willem II is hoog, ze zullen knokken tot de laatste minuut", gaat Been zijn relaas verder. "Het gevaar voor onderschatting ligt bij ons op de loer, maar wij zijn helemaal niet in de positie om Willem II te onderschatten. Aan de andere kant moeten we ze ook niet overschatten. Willem II staat niet voor niets op de positie waarop het nu staat. Wij gaan met één doel naar Tilburg en dat is het pakken van de drie punten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen