Diba denkt alweer aan vertrek bij FC Twente

17 december 2010, 09:10

Na enkele lucratieve jaren in het Midden-Oosten keerde Anouar Diba dit jaar terug op de Nederlandse velden. Hij kreeg een kans van titelhouder FC Twente en tekende een contract tot het eind van het seizoen. Een opmerkelijke move van de Tukkers en dat Diba weinig aan spelen toekomt verbaast niemand. Behalve Diba zelf.

Diba, die onlangs ook nog ruzie maakte met veldtrainer Jos Daerden, snapt er niets van dat hij, ook nu Bryan Ruiz geblesseerd is, niet aan de bak komt. Coach Michel Preud'homme lijkt voor de komende wedstrijd tegen Heracles Almelo bijvoorbeeld rechtsback Roberto Rosales voorin de voorkeur te geven. "Ik heb er geen moeite mee om reserve te zijn achter Ruiz. Dat is normaal. Maar ik voel me echt niet minder dan de spelers die nu op die plek spelen en voor wie het vaak niet eens hun beste positie is. Ik wil heel graag mijn waarde voor het elftal bewijzen", zegt hij in De Telegraaf.

Mocht zijn situatie binnenkort niet veranderen, dan overweegt de ongeduldigde Diba zelfs een vertrek. De komende duels tegen Heracles en Excelsior zijn dus belangrijk voor hem. "Als ik dan weer niet speel, moet ik in de winterstop maar eens heel goed nadenken over mijn toekomst. Ik ben geen jonge jongen meer, die zich naïef blind staart op een kans die nog wel komt. Als er nu geen plaats is voor mij, waarom zou die er wel zijn als straks na de winterstop Ruiz en Emir Bajrami terug zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen