Ferguson na nieuw clubrecord lyrisch over Park

14 december 2010, 03:45

Waar zijn collega van Arsenal voornamelijk zijn frustatie uitte als gevolg van de verliespartij, telde de manager van Manchester United Sir Alex Ferguson logischerwijs voornamelijk zijn zegeningen na afloop van het competitieduel op Old Trafford. Ji-Sung Park bezorgde de 'Red Devils' de koppositie in de Premier League ten koste van de Londenaren door de enige treffer te laten aantekenen.

De kersverse koploper van de Engelse competitie vestigde door de driepunter eveneens een nieuw clubrecord. De ploeg van Ferguson is al zestien duels ongeslagen vanaf het begin van het seizoen, waarmee het team het oude record van de formatie van Ron Atkinson, dat stamt uit het seizoen 1985/86, uit de geschiedenisboeken heeft gespeeld.

"Ik hoop dat we er zeventien van kunnen maken", zo valt de reactie van Ferguson hierop na afloop van het duel op The Guardian te lezen. De United-trainer keek na de triomf stiekem alweer vooruit naar de volgende kraker van aankomende zondag tegen Chelsea. "Dat is nu een zeer belangrijk duel en we geraken steeds beter in vorm in aanloop naar zondag. Zeker als onze verdediging zo goed blijft spelen als vanavond maken we een goede kans."

"We moesten goed spelen vanavond. In deze belangrijke wedstrijden wil je presteren en gelukkig deden we dat ook, vooral in de eerste helft", vervolgt Ferguson zijn relaas.

De coach van de nieuwe koploper had lovende woorden over voor matchwinner Park. "Ji is in bloedvorm. Helaas zijn we hem zeven duels kwijt na 26 december." De oud-PSV'er komt dan namens Zuid-Korea uit in de Azië Cup.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen