Heerkes hoopt op versterkingen in winterstop

15 december 2010, 10:33   Bijgewerkt: 15 december 2010, 10:42

Met slechts vier punten uit achttien duels staat Willem II er beroerd voor in de Eredivisie, maar de Tilburgers blijven hopen op lijfsbehoud. Het gat naar nummer zeven VVV Venlo is 'slechts' zes punten en dat biedt hoop, vindt coach Gert Heerkes.

"We moeten gewoon hard blijven werken. Onze situatie is nog niet uitzichtloos, met één overwinning kunnen wij weer aanhaken bij de andere ploegen", zegt de oefenmeester van de kwakkelende Tricolores in Voetbal International

Om concurrent VVV in te halen hoopt Heerkes in de winterstop nieuwe spelers naar Tilburg te kunnen halen. "Voor langdurige contracten of afkoopsommen is geen geld, maar er is wel wat ruimte op de salarispost van de begroting. Hopelijk kunnen we dus nog wat doen in het huren van spelers. Wat we vooral goed kunnen gebruiken is een jongen met wat ervaring in de Eredivisie, iemand die een wedstrijd kan lezen. Maar we zullen daar niet als enige club naar op zoek zijn", realiseert hij zich.

Willem II wacht, vorig seizoen meegeteld, al 25 duels op een competitiezege. De ploeg heeft dit kalenderjaar nog één kans, zondag uit tegen ADO Den Haag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen