Juventus wint topper in blessuretijd van Lazio

Ger
12 december 2010, 23:15

Juventus heeft zondag de topper in de Italiaanse competitie tegen Lazio gewonnen. De Oude Dame sloeg in blessuretijd toe: 2-1. Milos Krasic maakte in Turijn met hulp van Lazio-doelman Fernando Muslera de winnende treffer.

Juventus klom door de zege naar de gedeelde tweede plaats. De club uit Turijn heeft net als Lazio en Napoli dertig punten, zes minder dan koploper AC Milan. Giorgio Chiellini bracht Juve al na twee minuten op voorsprong. Binnen een kwartier was het weer gelijk door een treffer van Mauro Zarate. Diep in blessuretijd werd de thuisclub beloond voor de aanvallende intenties.

AC Milan won eerder op zondag al met 3-0 van Bologna en nestelde zich daardoor steviger aan kop van de ranglijst.