Koster: "Details in nadeel van Club Brugge"

Ger
3 december 2010, 08:58

Voor Adrie Koster zit een langer verblijf in de Europa League er dit seizoen niet meer in. De Nederlandse trainer speelde donderdagavond met Club Brugge gelijk tegen PAOK Saloniki (1-1), waardoor de Belgen in groep D als hekkensluiter zullen eindigen.

"We hebben als team geprobeerd er het maximum uit te halen. Ik heb een paar andere jongens laten starten omdat ik anderen de nodige rust wou geven met het oog op de competitie. De kwaliteiten binnen mijn groep zijn vrij gelijkwaardig, alleen merk je wel dat de automatismen niet honderd procent waren", aldus Koster op de website van Club Brugge. "Dat was vooral tijdens de eerste helft merkbaar. We probeerden op het middenveld een meerderheid te creëren, maar dat kwam er aanvankelijk niet uit."

De Zeeuwse tacticus is ondanks de uitschakeling van mening dat Club Brugge niet onderdeed voor de andere clubs in de poule. "Villarreal stak er technisch en tactisch bovenuit, maar PAOK en Dinamo waren niet beter dan ons. Alleen maken in het voetbal de details vaak het verschil en dat was ook in onze groep het geval. Helaas in het nadeel van ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen