Lombaerts: "Niet boos zijn als we verliezen"

15 december 2010, 10:11   Bijgewerkt: 15 december 2010, 10:19

Groep G van de Europa League kent een spannend slot. FC Zenit is al geplaatst voor de volgende ronde, AEK Athene en Anderlecht strijden om de tweede plaats. Het verschil tussen beide teams is drie punten, in het voordeel van de Grieken.

Anderlecht speelt donderdag op de slotdag thuis tegen Hajduk Split en moet dus winnen en hopen dat AEK Athene op eigen veld onderuit gaat tegen Zenit. Bij Zenit was men de laatste weken echter met heel andere dingen bezig. De selectie had een week vrij en hervatte pas vijf dagen geleden de training. Bovendien zal coach Luciano Spalletti in Griekenland een aantal belangrijke spelers aan de kant houden. 

De Belgische Zenit-verdediger Nicolas Lombaerts belooft in Het Nieuwsblad dat zijn team voor de winst gaat in Athene, maar dekt zich alvast enigszins in. "Als we niet winnen, is dat voor ons het einde van de wereld niet. Niemand moet dan boos zijn of zeggen dat Zenit zijn best niet heeft gedaan. Als Anderlecht zich in deze groep niet kwalificeert, moet het vooral naar zichzelf kijken. Dat wij nu scherprechter zijn in deze groep heeft vooral te maken met mindere resultaten van onze tegenstanders."

Sms'jes van mede-internationals bij Anderlecht heeft Lombaerts nog niet gehad. "Neen, maar wat moeten ze sturen? Ik wil graag dat Anderlecht zich kwalificeert, maar ik voetbal morgen niet voor Anderlecht. Ik voetbal alleen voor mezelf."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen