Ronaldo laat Madrileense kater verdwijnen

4 december 2010, 23:52   Bijgewerkt: 5 december 2010, 00:33

Met een 2-0 thuisoverwinning op het goeddraaiende Valencia heeft Real Madrid zich zaterdag hersteld van het echec in Camp Nou, waar het maandag werd vernederd door aartsrivaal FC Barcelona (5-0). De Koninklijke maakte tegen Valencia weer een prima indruk en dat resulteerde in een verdiende driepunter.

Pas nadat Valencia-speler David Albelda wegens hands zijn tweede gele kaart had gekregen, kon Real Madrid het verschil maken. Met dank aan Cristiano Ronaldo. De Portugees, die voor rust al de paal had geraakt, was in de laatste zeventien minuten verantwoordelijk voor beide treffers van de Madrilenen. Op aangeven van Mesut Özil opende de vedette de score. Een kwartier later legde hij de eindscore vast op 2-0, dit maal was de international trefzeker na een individuele actie.

Door deze zege blijft Real Madrid in het spoor van koploper FC Barcelona, dat eerder op de avond met 3-0 zegevierde bij Osasuna. Het gat tussen de titelpretendenten is twee punten. Valencia staat vijfde, op dertien punten achterstand van Barça.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen