Silva acht Engelse competitie beter dan Spaanse

24 december 2010, 21:50

David Silva voelt zich als in vis in het water in de Premier League. De 24-jarige middenvelder maakte afgelopen zomer de overstap van Valencia naar Manchester City en toont zich verguld met het spelen in de Engelse competitie, die volgens hem superieur is ten opzichte van de Primera Division.

"Barcelona en Real Madrid doen het goed en hebben een grote voorsprong opgebouwd in Spanje. In Engeland is het een veel hardere strijd. Elk team kan een gooi doen naar een goede plaats in het klassement. Dat maakt van de Premier League een interessantere en leukere competitie", deelt Silva mede op de website van Manchester City.

De international van Spanje is van mening dat hij flinke progressie heeft geboekt sinds zijn transfer naar Engeland. "Ik voel me hier goed met dank aan mijn ploegmaats. Zij hebben mijn progressie versneld. De wedstrijden in Engeland zijn fel bevochten. Dat is echt een uitdaging voor mij. Op dit moment doen we het aardig in de competitie en we moeten op dit elan doorgaan, zodat we blijven meestrijden voor de titel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen