Trainer Bos 'via via' benaderd door VVV Venlo

Ger
23 december 2010, 10:13   Bijgewerkt: 23 december 2010, 11:33

Theo Bos is een kandidaat om trainer te worden van VVV Venlo. De eerder dit seizoen bij Vitesse ontslagen oefenmeester laat weten 'via via' te zijn benaderd door de Venlose club. Hij zegt open te staan voor een gesprek met de moeizaam presterende Limburgers.

"Het klopt dat ik via tussenpersonen gepolst ben", geeft Bos toe tegenover VI. "Ik sta open voor iedere club en ga graag een gesprek aan. Ik zie VVV als een mooie club en ben benieuwd naar de plannen. Het wordt de tweede seizoenshelft dan wel strijden tegen degradatie. Dat ik dan eventueel Vitesse tegenkom is voor mij trouwens geen probleem."

De 45-jarige trainer heeft de afgelopen weken naar eigen zeggen een aantal aanbiedingen afgeslagen. "Het betrof clubs uit het buitenland, maar daar had ik geen goed gevoel bij. Voor mij is de volgende stap in mijn trainerscarrière erg belangrijk. Daar moet ik een goed gevoel bij hebben."

Bos was van 2005 tot 2009 trainer van FC Den Bosch. Daarna ging hij aan de slag bij Vitesse, waar hij eerder dit seizoen door de nieuwe voorzitter Merab Jordania aan de kant werd gezet. Directeur Mario Captein van VVV wil niet ingaan op de contacten met Bos. De club ontsloeg afgelopen maandag Jan van Dijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen