Van der Vegt: "Dit is om moedeloos van te worden"

16 december 2010, 21:51   Bijgewerkt: 16 december 2010, 22:00

De Eredivisie is inmiddels over de helft, maar Willem II wacht nog altijd op de eerste competitiezege dit seizoen. Na achttien speeldagen staan de Tricolores onderaan, met slechts vier punten. Toch wel opmerkelijk, want in de zomer lijfde de ploeg veel nieuwe spelers in. Deze renderen echter niet.

“Dat is soms wel om moedeloos van te worden, ja”, zegt technisch directeur Henry van der Vegt, die verantwoordelijk is voor al die zomerse aankopen, tegen Omroep Brabant. “Maar je moet altijd de kop omhoog houden en nooit opgeven.”

Toch houdt Van der Vegt rekening met degradatie naar de eerste divisie. “Dat is een duidelijk verhaal”, gaat de beleidsbepaler verder. “Voor het seizoen was al duidelijk dat wij een kandidaat voor de onderste plekken zijn. Op basis daarvan zijn ook de contracten opgemaakt. Dus dat dit speelt is wel duidelijk, maar wij hebben altijd gezegd: ‘zolang er geen degradatie is, gaan we het ook niet in de mond nemen’.”

Ondanks zijn ongelukkige transferbeleid voelt Van der Vegt geen druk. “Nee, maar je weet dat de buitenwacht uit is op die druk, dus het zal ongetwijfeld wel zo zijn.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen