Vloet ziet duel met AZ als 'mooi toetsmoment'

17 december 2010, 14:43

NEC sluit een prima eerste seizoenshelft komende zondag af met een uitwedstrijd tegen AZ. Op papier een lastige opdracht voor de Nijmegenaren, maar coach Wiljan Vloet is vooral benieuwd hoe zijn elftal het er vanaf brengt.

Vloet is goed te spreken over de ontwikkeling van zijn ploeg. "Er zit een stijgende lijn in het groepsproces. Zondag is voor ons een mooi toetsmoment voor waar we staan. Ik vind AZ op dit moment, samen met FC Twente, de best voetballende ploeg in de Eredivisie. Zoals altijd is ons streven om voor de 3 punten te gaan en ik wil met dezelfde flair en passie de wedstrijd ingaan zoals we dat tegen Ajax deden", zegt hij op de website van zijn ploeg. Op bezoek bij Ajax speelde NEC onlangs 1-1 gelijk.

Door de sneeuwval kende NEC geen optimale aanloop naar de wedstrijd tegen AZ. Zo kon de ploeg vrijdag niet trainen. Vloet: "Het trainingsveld was net een ijspiste, hopelijk kunnen we morgen in het stadion terecht. Nu hebben we alleen loopoefeningen kunnen doen, wat krachttraining en fietsen. Op deze manier verlies je je ritme en dat is jammer. Maar weersomstandigheden mogen nooit een excuus zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen