Wenger: "We moeten nu van Chelsea winnen"

24 december 2010, 19:17   Bijgewerkt: 24 december 2010, 19:23

Arsenal verkeert in een cruciale fase van de competitie, wil de ploeg van manager Arsène Wenger nog een gerede kans maken op de Premier League-titel. Bijna twee weken geleden verloren de Londenaren met 1-0 op bezoek bij concurrent Manchester United. Aankomende maandag staat er wederom een competitieduel met een titelpretendent op het programma. Wenger beseft zich terdege dat zijn ploeg nu moet winnen.

Arsenal staat op dit moment tweede achter Manchester United in de hoogste competitie-afdeling van Engeland. De 'Gunners' hebben één punt achterstand op de 'Red Devils' en tevens een duel meer gespeeld. Chelsea  staat vierde en heeft drie punten achterstand op de koploper van de Premier League.

Wenger hamert op het feit dat er gewonnen moet worden van Chelsea om serieus gestalte te geven aan de hoop op het landskampioenschap. "Natuurlijk is dit een wedstrijd die we moeten winnen", laat de Fransman op ESPN.

Eerder dit seizoen verloor Arsenal nog met 2-0 op Stamford Bridge van de opponent van aanstaande maandag. "We hebben gemengde gevoelens, want aan de wedstrijden tegen Chelsea en Manchester United hebben we het gevoel overgehouden dat we konden winnen en dat er geen verschil tussen de teams was."

"We hebben Chelsea, Manchester City en Manchester United uit gehad, dus onze vorm in eigen huis tijdens dit soort wedstrijden zal beslissend zijn", beseft de oefenmeester zich.

Wenger gelooft in de kansen van zijn ploeg tegen de ploeg van Carlo Ancelotti."We zijn ervan overtuigd dat we Chelsea thuis kunnen verslaan. We staan voor een grote uitdaging. Wat we willen is een wedstrijd produceren met intelligent spel en dynamiek. Dat is de enige manier waarop we dit soort wedstrijden kunnen winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen