Barça bibbert naar bekersucces, debuut Afellay

5 januari 2011, 23:53   Bijgewerkt: 6 januari 2011, 09:03

Ibrahim Afellay heeft zijn debuut gemaakt in de hoofdmacht van FC Barcelona. De Nederlandse international mocht in de razend spannende bekerwedstrijd tegen Athletic de Bilbao in de laatste minuut als invaller in de ploeg komen.

Met Afellay erbij moest Barça in de slotfase alle zeilen bijzetten om uitschakeling te voorkomen. Na het 0-0 gelijkspel in de heenwedstrijd in Catalonië leek Barça de winst binnen te hebben toen Eric Abidal er in Bilbao na 74 minuten 0-1 van maakte, maar door een treffer van Llorente kwam de thuisploeg terug tot 1-1. Een hectische slotfase volgde, waarin Afellay dus mocht invallen, maar Barça gaf de 'winst' niet meer uit handen. Op basis van het uit gescoorde doelpunt was 1-1 voor hen namelijk precies voldoende om door te dringen tot de kwartfinale van het bekertoernooi.

Eerder op de avond hadden ook FC Sevilla en Deportivo la Coruna de kwartfinale al bereikt. Sevilla won simpel van Malaga, Deportivo had een verlenging nodig om Cordoba af te schudden (3-1). Adrian maakte alle drie de goals voor Deportivo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen