Carew in beeld bij Stoke na afketsen komst Ba

21 januari 2011, 09:21   Bijgewerkt: 21 januari 2011, 09:27

Stoke City verlegt zijn aandacht naar andere spitsen dan Demba Ba. De komst van Ba was zo goed als rond, tot de medische keuring plaatsvond. Daar bleek dat de Senegalees niet direct inzetbaar is, wat voor Stoke een vereiste is. Inmiddels kijkt Stoke naar alternatieven. John Carew lijkt daarvoor één van de kandidaten.

Stoke heeft inmiddels een eerste gesprek gehad met Carew, die bij zijn huidige club Aston Villa niet veel aan spelen toekomt. "Er heeft een gesprek plaatsgevonden, verder is er nog niets concreet", zegt Dave Kemp, de assistent-coach van Stoke, tegen de BBC. Volgens hem is de komst van Ba vrijwel zeker van de baan. "We zijn op zoek naar een spits die direct inzetbaar is en meteen van waarde kan zijn voor de club. Demba is niet fit, dus hij is niet in de positie om dat te kunnen doen", vindt hij.

Het contract van Carew bij Aston Villa loopt na dit seizoen af. Vorige week haalde Villa met Darren Bent een nieuwe spits, waardoor de speelkansen van de Noor verder afgenomen zijn. Eerder speelde hij voor onder meer Rosenborg BK en Valencia.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen