'Furieuze Van Nistelrooy mag niet naar Real'

15 januari 2011, 03:26   Bijgewerkt: 15 januari 2011, 09:02

Real Madrid heeft zich bij Hamburger SV gemeld en een tevergeefse poging ondernomen om Ruud van Nistelrooy weer terug te halen naar Bernabéu. Dit werd gemeld in het tv-programma Voetbal International. De 34-jarige spits zou in woede zijn ontstoken, nadat hij erachter kwam dat zijn huidige werkgever een stokje voor de overgang had gestoken.

De afmaker uit Geffen zou naar verluidt witheet zijn geworden, nadat hij het nieuws over het afketsen van de transfer had vernomen en zou gedreigd hebben om te vertrekken uit het spelershotel waar de selectie van 'HSV' verblijft in voorbereiding op het competitieduel van zaterdag tegen Schalke 04.

Kicker weet te melden dat Van Nistelrooy niet meer voor de huidige nummer negen van de Bundesliga wenst uit te komen. "Als jullie mij niet naar Madrid laten gaan, dan zal ik me nooit meer voor HSV inzetten", zou de oud-speler van onder meer PSV en Manchester United hebben verkondigd. Jörn Wolf, woordvoerder van HSV, deelt echter mede dat 'Van Gol' gewoon aan zal treden tegen Schalke. "Trainer Armin Veh zal hem morgen ook in de wedstrijd in Gelsenkirchen inzetten."

Real Madrid is op zoek naar een tijdelijke vervanger van de geblesseerde Gonzalo Higuain. Het liefst wil de ploeg voor zes maanden een aanvaller huren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen