Houllier looft karakter van Villa na remise

2 januari 2010, 23:55   Bijgewerkt: 3 januari 2011, 00:02

Aston Villa leek zondag na een 1-2 voorsprong Stamford Bridge te moeten verlaten met lege handen nadat John Terry Chelsea één minuut voor tijd op een 3-2 voorsprong had gebracht, maar Ciaran Clarke zorgde er in blessuretijd voor dat de 'Villans' een punt overhielden aan het treffen met de ploeg van trainer Carlo Ancelotti. Villa-manager Gérard Houllier prees na afloop van het duel de veerkracht van zijn manschappen.

"We hebben enorm veel karakter getoond", zei Houllier tegen de BBC. "We hebben keihard geknokt. Ik was ook gelukkig met de meegereisde fans. Ze hebben ons er doorheen gesleept."

De 63-jarige Fransman, die met zijn equipe slechts één van de laatste acht wedstrijden wist te winnen, is van mening dat de puntendeling in Londen voor een enorme boost kan zorgen. "Dat kan goed. We hebben in veel wedstrijden punten verloren door late doelpunten. Nu hebben wij juist een punt gepakt door een laat doelpunt. Ik denk dat we zo'n twaalf punten hebben verspeeld terwijl we op voorsprong stonden."

Houllier, die met de 'Villans' op een teleurstellende vijftiende plek staat in de Premier League, weigert vooralsnog de handdoek in de ring te gooien. "Ik lees weleens dat soort berichten. Maar ik verbaas me daarover. Het is niet waar. Ik heb geen spijt van mijn komst naar Villa. Het is een zware tijd, maar ik voel me nog steeds op mijn plek. Zeker na dit soort wedstrijden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen