Mourinho na remise: "Het kan nog alle kanten op"

Ger
16 januari 2011, 22:25   Bijgewerkt: 16 januari 2011, 22:38

Trainer José Mourinho van Real Madrid houdt de moed erin na de teleurstellend verlopen uitwedstrijd tegen UD Almeria. De Koninklijke speelde zondagavond met 1-1 gelijk en liet zodoende dure punten liggen in de titelstrijd met FC Barcelona.

"We hebben weliswaar twee punten verloren, maar er staat nog een volledige tweede seizoenshelft op het programma", laat Mourinho na het treffen met de hekkensluiter weten. "In de eerste helft hebben we tegen Almeria niet het ritme weten te pakken waarop we normaal gesproken onze wedstrijd afwerken. De tegenstander verdedigde zeer goed en had de organisatie prima voor elkaar. Daar neem ik m'n pet voor af."

"Als de scheidsrechters hun taken naar behoren uitvoeren, kan het nog alle kanten op in deze competitie. We hebben voldoende wedstrijden om dit slippertje recht te zetten", gaat de Portugees verder. "Ik denk dat we het tot dusver goed hebben gedaan. We hebben vijftien duels gewonnen, eentje verloren en twee met een gelijkspel afgesloten. Maar dat is niet genoeg om kampioen te worden. We moeten ons verbeteren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen