Ook Flamengo dingt naar hand van Ronaldinho

2 januari 2010, 22:04   Bijgewerkt: 3 januari 2011, 00:15

Dat Ronaldinho zal afzwaaien bij AC Milan, zoveel lijkt wel zeker. Onduidelijk is alleen nog of de Braziliaanse technicus de 'Rossoneri' tussentijds de rug zal toekeren of de rest van het seizoen nog te bewonderen zal zijn in Milaan. Het Braziliaanse Grêmio gaf al te kennen een akkoord met de voormalig wereldvoetballer van het jaar te hebben, maar ook Flamengo mengt zich nu openlijk in de strijd om de gunsten van 'Dinho'.

De club uit Rio de Janeiro laat bij monde van clubpreses Patricia Amorim weten ook een overeenkomst met de aanvallende middenvelder te hebben afgesloten. "Wij hebben een akkoord over zijn salaris", laat Amorim zondag weten aan verschillende Braziliaanse media. "We moeten nu nog met AC Milan tot overeenstemming komen over de laatste zes maanden van zijn contract bij die club."

"Ons voorstel is consistent en wij hebben veel in het werk gesteld om hem binnen te halen. Ik kan niet met zekerheid zeggen of hij voor ons gaat spelen, maar ik weet wel zeker dat hij terug zal keren naar Brazilië", gaat de clubpresident verder.

"Het is logisch dat hij zich aangetrokken voelt tot Grêmio, omdat hij gevoelens heeft bij die club", meent Amorim, die zich ervan bewust is dat de 88-voudig international zijn loopbaan in 1998 begon bij de equipe uit Porto Alegre. "In economisch opzicht zijn wij echter een betere partner, en bovendien is onze stad een voordeel. Ronaldinho vindt Rio de Janeiro zeer aanlokkelijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen