Redknapp wil Beckham naar Tottenham halen

1 januari 2010, 10:41

Rafael van der Vaart krijgt binnenkort bij Tottenham Hotspur mogelijk te maken met David Beckham. Harry Redknapp, de manager van de Spurs, heeft bevestigd dat hij wil proberen de Engelse middenvelder te huren van Los Angeles Galaxy.

Beckham werd in de afgelopen twee seizoenen uitgeleend aan AC Milan toen de competitie in de VS stil lag. Tottenham wil nu hetzelfde doen en de 35-jarige vedette tot maart, als de Major League Soccer begint, naar Londen halen.

“Het hangt ervan af of Galaxy hem wil verhuren”, aldus Redknapp. “Als ze dat doen, zijn wij één van de vele geïnteresseerde partijen. Zo’n type speler wil je natuurlijk bij je club hebben. Hij is een geweldige speler en is iemand tegen wie anderen opkijken en respect voor hebben. Bovendien kan hij op het veld zeker nog van toegevoegde waarde zijn. Hij zal echter wel moeten vechten voor zijn plek in het elftal.”

Redknapp voegt er overigens wel aan toe dat Beckham geen hoog salaris zal krijgen bij Tottenham Hotspur. “Maar hij gaat niet voor het geld, toch?”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen