Rijkaard heeft nog niets gehoord van Liverpool

5 januari 2011, 11:38   Bijgewerkt: 5 januari 2011, 11:50

Roy Hodgson is nog altijd de manager van Liverpool, desondanks wordt er al volop gespeculeerd over de mogelijke opvolger van de onder druk staande coach. Volgens wedkantoor Unibet is Frank Rijkaard de belangrijkste gegadigde om de taken van Hodgson over te nemen. Zijn zaakwaarnemer Perry Overeem nuanceert dit echter.

“De interesse is bij ons nog niet kenbaar gemaakt en zolang de belangstelling niet concreet is, is het niet heel netjes en zinnig om hierop in te gaan”, reageert Overeem op FCUpdate.nl, eraan toevoegend dat andere clubs ‘hier en daar wel naar Rijkaard hebben geïnformeerd’. “Er is vanuit verschillende hoeken wel interesse in hem, maar het is niet zo dat we dagelijks met aanbiedingen worden overspoeld.”

“In principe staat Rijkaard voor elke aanbieding open, maar het is wel zo dat een club de ambities en een voetbalplan moet hebben waarin hij zich kan vinden. Het is niet zo dat hij overal instapt”, sluit Overeem af.

Naast Rijkaard, met een quotering van 4,00 op pole-position om coach van Liverpool te worden, tipt Unibet ook Didier Deschamps (5,00) en Kenny Dalglish (7,00). Guus Hiddink (9,00) en Martin Jol (20,00) staan eveneens op de lijst van de bookmaker.

Rijkaard werd eind oktober ontslagen bij Galatasaray en zit sindsdien zonder werk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen