Robben: "Eindelijk mocht ik weer voetballen"

Ger
15 januari 2011, 18:36   Bijgewerkt: 15 januari 2011, 20:59

De van blessureleed herstelde Arjen Robben hield zaterdag weinig plezier over aan zijn rentree in de Bundesliga. De aanvaller, die al vroeg zijn gekwetste ploeggenoot Franck Ribéry verving, liet met Bayern München twee punten liggen bij VfL Wolfsburg (1-1).

"Over de eerste plaats hoeven we het niet meer te hebben", beseft Robben, die met Bayern inmiddels zestien punten achterstand heeft op lijstaanvoerder Borussia Dortmund. "Natuurlijk blijft altijd de hoop dat het alsnog mogelijk is. Maar als ik eerlijk ben, moet ik toegeven dat we teveel schade moeten repareren. Dortmund doet het uitstekend, daar moeten we respect voor hebben."

Robben startte op de bank maar mocht na twintig minuten invallen nadat Ribéry met een knieblessure uitviel. De vleugelaanvaller miste de eerste helft van de competitie wegens een spierblessure. "Het was niet ideaal dat ik na een warming up van twee minuten moest invallen", zei Robben. "Maar ik was als een kind zo blij. Eindelijk mocht ik weer voetballen. Dat was een heerlijk gevoel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen