Robben: "Speel waarschijnlijk één helft"

8 januari 2011, 11:47   Bijgewerkt: 8 januari 2011, 11:57

Bayern München treedt zaterdag in oefenverband aan tegen Al-Wakrah Sports Club. Arjen Robben zal na langdurige afwezigheid hoogstwaarschijnlijk in het vriendschappelijke treffen weer zijn opwachting maken voor de ploeg van oefenmeester Louis van Gaal en zo een roerige tijd achter zich te laten.

"Ik denk dat het één helftje wordt. Aan het begin van de week dachten we hooguit aan twintig minuten, maar het loopt allemaal lekker", zo laat Robben optekenen in het Algemeen Dagblad.

Het duel tegen de club uit Qatar vormt voor de Duitse grootmacht het enige testmoment in vriendschappelijk verband in voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Een week later staat voor de Champions League-finalist van vorig seizoen de eerstvolgende Bundesligawedstrijd tegen VfL Wolfsburg op het programma.

Van Gaal liet eerder aan NUSport weten dat Robben tegen Al-Wakrah Sports Club speeltijd zal worden gegund. De international, die na de verloren WK-finale tegen Spanje geblesseerd terugkwam bij zijn club, weet al te imponeren op het trainingsveld. "Arjen traint momenteel op een zeer hoog niveau, dat had ik nog niet verwacht. We hadden veel individuele trainingen voor hem gepland, maar hij kan alles meedoen met de groep", aldus Van Gaal.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen