'VdV' ziet Van Bommel graag komen bij Spurs

17 januari 2011, 17:50   Bijgewerkt: 17 januari 2011, 17:55

Rafael van der Vaart zou een eventuele overstap van Mark van Bommel van Bayern München naar Tottenham Hotspur toejouichen. De geruchten rond een vertrek van de 33-jarige oud-PSV'er bij de Duitse grootmacht blijven aanhouden en nu worden de 'Spurs' ook genoemd in het rijtje van geïnteresseerde clubs.

Van der Vaart, die zich sinds zijn overgang van Real Madrid naar Londen van afgelopen zomer heeft ontpopt tot een ware revelatie in de Premier League, is van mening dat de huidige nummer vijf van de Engelse competitie er sterker op zou worden met de komst van Van Bommel. "Het is een geweldige speler met een schat aan ervaring, die elke team verder zou helpen", zo valt de mening van oud-Ajacied op Sky Sports te lezen.

"Tottenham wil graag op hetzelfde niveau geraken als dat van onze locale rivalen Arsenal. Ik denk dat dat mogelijk is. Daarom kunnen we altijd goede spelers gebruiken", gaat Van der Vaart verder.

De 27-jarige middenvelder verklaart verder dat hij na zijn vertrek bij de 'Koninklijke' de spelvreugde weer heeft teruggevonden. "Na mijn tijd bij Real Madrid, wat geen fijne periode was, heb ik mijn liefde voor het spel herontdekt bij Tottenham. Mijn hart ligt nu hier. Het is geen enorm grote club maar wel een echt tradiotionele, waar ik bij Hamburger SV en Ajax van heb leren houden."

Van der Vaart is stellig met betrekking tot het feit waar hij denkt dat zijn toekomst ligt. "Ik voel me hier thuis en hoop hier nog vele jaren te spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen