Vitesse: Kashia terug, Babangida kan debuteren

28 januari 2011, 15:14   Bijgewerkt: 28 januari 2011, 15:22

Haruna Babangida kan komend weekend zijn debuut maken voor Vitesse. De Nigeriaanse aanwinst is speelgerechtigd en is door coach Albert Ferrer opgenomen in de selectie voor de thuiswedstrijd van zaterdagavond tegen Roda JC Kerkrade. 

Naast Babangida behoort ook Guram Kashia tot de selectie. De Georgiër ontbrak vorige week tegen Willem II wegens ziekte en staat tegen Roda weer in de basis, meldt Ferrer op de website van zijn club. Vergeleken met de verloren wedstrijd in Tilburg wijzigt Ferrer niet veel, maar hij eist wel een andere instelling van zijn spelers.

"De spelers moeten beseffen dat ze over kwaliteit beschikken. Ook moeten ze beseffen dat van ze verwacht wordt dat ze negentig minuten lang geconcentreerd blijven en niet 45 of 60. Voetbaltechnisch zijn we op de goede weg, maar juiste het mentale gedeelte probeer ik nu over te brengen op mijn spelers. Ze kunnen geweldig voetballen, absoluut, maar moeten het wel laten zien. Dat is de volgende stap. De discussies die er direct na de wedstrijd in Tilburg waren, vond ik positief. Ze zagen zelf ook waar het fout ging. Tegen Roda JC verwacht ik dan ook een positieve reactie en zullen ze dezelfde intensiteit moeten laten zien als na rust tegen Willem II. Als ze één helft kunnen, dan kunnen ze het ook een hele wedstrijd", aldus de Spanjaard.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen