VVV verwelkomt met Cullen derde versterking

14 januari 2011, 19:58

Robert Cullen heeft VVV Venlo tijdens het trainingskamp in Turkije dusdanig weten te overtuigen van zijn kwaliteiten, dat hij zich de derde tussentijdse versterking van de Limburgse formatie noemen. De 25-jarige aanvaller, zoon van een Noord-Ierse vader en een Japanse moeder, heeft zijn handtekening gezet onder een twee en een half-jarige verbintenis.

Door de komst van Cullen heeft de huidige nummer zeventien van de Eredivisie nu twee Japanners binnen de gelederen, aangezien ook Maya Yoshida deel uitmaakt van de selectie van de Limburgers. De aanvaller stond voorheen onder contract bij het Japanse Roasso Kumamoto.

VVV verwelkomt met Cullen alweer de derde nieuweling in korte tijd, nadat eerder al Funso Ojo (PSV) en Dario Vujicevic (FC Twente) op huurbasis werden gestrikt.

AZ - Ajax: Win 20 keer je inzet als er gescoord wordt!

AZ - Ajax: Win 20 keer je inzet als er gescoord wordt!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen