Geniale Messi leidt Barcelona langs Atletico

5 februari 2011, 23:47

Lionel Messi blijft maar scoren. De Argentijnse balvirtuoos was zaterdag in het duel met Atletico Madrid driemaal trefzeker voor de Catalanen, die hij zodoende een 3-0 zege op de hoofdstedelingen bezorgde. Daarmee staat hij nu op 24 doelpunten in negentien wedstrijden, een ongekend hoog moyenne.

In de zeventiende minuut opende Messi de score. Hij zette drie verdedigers van Atletico te kijk, die elkaar vervolgens zelf in de weg liepen, om vanaf de rand van het strafschopgebied de 1-0 te laten aantekenen. Tien minuten later verdubbelde ’s wereld beste voetballer de voorsprong, na een passje van David Villa. Opnieuw op aangeven van Villa bepaalde Messi tien minuten voor tijd de eindscore op 3-0.

Barcelona, waar Ibrahim Afellay in de slotfase mocht invallen, lijkt de champagne om de titelprolongatie te vieren vast koud te kunnen zetten. De voorsprong op nummer twee Real Madrid bedraagt al tien punten, al heeft Barça wel een wedstrijd meer gespeeld. De Koninklijke neemt het zondag in eigen huis op tegen Real Sociedad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen