Giggs gaat voor 21ste seizoen bij Man United

18 februari 2011, 15:47   Bijgewerkt: 18 februari 2011, 15:53

Het woord 'stoppen' lijkt niet in het woordenboek van Ryan Giggs voor te komen. De 37-jarige aanvaller plakt er nog een jaar aan vast en heeft met de clubleiding van Manchester United een akkoord bereikt over een nieuw contract, tot medio 2012.

Giggs debuteerde in maart 1991 in de hoofdmacht van Manchester United en speelde sindsdien nooit voor een andere club. Hij gaat na de zomer zijn 21ste seizoen bij de Engelse topclub in. "Het is geweldig om te weten dat ik nog steeds een bijdrage lever aan het succes van deze club. Ik heb het gevoel dat ik Manchester United nog veel te bieden heb. Het is altijd mijn droom geweest om voor deze club te spelen en ik voel me een geluksvogel dat ik dat al twintig jaar heb mogen doen."

"Woorden schieten tekort om Ryan Giggs te beschrijven", zegt manager Sir Alex Ferguson over de Welshman. "Hij is een geweldige speler en een fantastisch mens. Hij is nog steeds regelmatig de beste speler van het veld en levert, door zijn schat aan ervaring, een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van onze talenten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen