Grant hekelt huidige 'ontslag-cultuur' in Engeland

10 februari 2011, 23:45

Avram Grant maakt zich zorgen over de snelheid waarmee managers van Engelse clubs op straat worden gezet. De baan van de manager van West ham United hing afgelopen december ook aan een zijden draadje, maar vooralsnog staat de Israëlische oefenmeester nog aan het roer bij The Hammers.

Grant pleitte naar aanleiding van het ontslag van manager Roberto Di Matteo, die de laan uit werd gestuurd na een matige periode van zijn club West Bromwich Albion, voor meer geduld bij voorzitters en eigenaars van Engelse clubs. "Hij is niet de eerste die dit seizoen wordt onslagen en zal ook niet de laatste zijn. Ik vind het een negatieve ontwikkeling", uit de 55-jarige Israeliër zijn ongenoegen aan SkySports.

"Er zijn nog nooit zoveel coaches ontslagen als in het afgelopen jaar, en dat is puur omdat er alleen naar de korte termijn gekeken wordt. Het is altijd de gemakkelijkste beslissing, maar dat wil niet zeggen dat het ook altijd de beste is", gaat Grant verder.

De oefenmeester van de hekkensluiter in de Premier League stelt zijn collega's Sir Alex Ferguson en Arsène Wenger, respectievelijk manager van Manchester United en Arsenal, als voorbeeld van goede beleidsvorming. "De beste managers van de wereld zijn Alex Ferguson en Arsène Wenger. Als zij vandaag zouden starten weet ik echter niet of zij dit ook zouden hebben bereikt, want niemand heeft meer geduld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen