Langeler na zege: "Het zonnetje schijnt nu in Zwolle"

19 februari 2011, 10:17

FC Zwolle zette vrijdagavond dankzij een 0-2 overwinning bij FC Volendam een belangrijke stap in de richting van de titel in de Jupiler League. De ploeg van trainer Art Langeler heeft, met nog tien speelronden te gaan, negen punten voorsprong op nummer twee RKC Waalwijk en staat liefst veertien punten los van Helmond Sport, dat derde staat. Langeler was dan ook verguld met de belangrijke uitzege.

De coach van de club uit Overijssel vond wel dat zijn ploeg zichzelf in de eerste 45 minuten wat tekort deed. "Wij speelden met name de eerste helft erg goed. Het veldspel was uitstekend, alleen vergaten we onszelf te belonen. In de tweede helft waren de ploegen meer aan elkaar gewaagd, maar wij scoorden op een gelukkig moment", wilde Langeler kwijt aan Voetbal International.

"In de slotfase beslissen we het via een goed uitgespeelde counter. In mijn ogen was het een uitstekende overwinning. Ik ben razend trots op de de groep. Daarbij wil ik een groot compliment maken aan Joran Pot, die een prima duel speelde", ging Langeler verder.

"Als we ons vanavond iets mogen verwijten, dan is het wel dat we het voor de rust niet afmaken. We zijn goed op weg naar de eindstreep. We hebben nu twee keer achter elkaar gewonnen. Het zonnetje schijnt behoorlijk voor FC Zwolle dit moment", beseft de coach zich dat het kampioenschap nu wel erg dichtbij is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen