Lille-coach: "Kregen veruit de meeste kansen"

25 februari 2011, 11:22

OSC Lille vond donderdag tegen PSV zijn Waterloo in de Europa League. De leider van de Ligue 1 ging in Eindhoven met 3-1 onderuit, nadat beide ploegen vorige week in Frankrijk op een 2-2 gelijkspel uitkwamen. Coach Rudi Garcia, die twee keer met een B-elftal aantrad, was van mening dat er meer had ingezeten voor Lille.

“Over twee wedstrijden hadden we ons kunnen kwalificeren”, aldus Garcia, die Frau bij een 1-1 stand rood zag krijgen. “Tot dat moment ging het goed, maar daarna werd het een mission impossible. Daarvoor kregen wij veruit de meeste kansen en als we die eerder hadden gemaakt, was het anders gelopen.”

Het scenario was echter dat PSV de leiding nam via Lens en later door een goal van Marcelo uitliep naar 3-1. Garcia hoopte bij de 2-1 stand nog vurig op de gelijkmaker, wat tot verlengingen zou hebben geleid. “Maar verlenging spelen met tien man zou zelfmoord zijn. Ik heb nog een aantal spelers gewisseld, ook met oog op de volgende wedstrijd”, doelde de coach op de topper van zondag tegen Olympique Lyon.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen