Roda JC Kerkrade gehavend naar Euroborg

18 februari 2011, 18:28

Roda JC Kerkrade reist gehavend naar de Euroborg, waar het zaterdag (20.45 uur) aantreedt tegen FC Groningen. Coach Harm van Veldhoven mist Laurent Delorge, Arnaud Sutchuin en Wiljan Pluim, naast de langgeblesseerde Vincent Lachambre. Achter het meespelen van Boldizsar Bodor staat een vraagteken. De Hongaar is net terug uit Turkije, waar hij op stage was bij het Russische Tom Tomsk.

“Dat dit nu allemaal tegelijk komt, is een tegenvaller, want ik zal nu flink moeten schuiven", citeert De Limburger Van Veldhoven, die met name over de rugblessure van Delorge in het duister tast. “Hij blijft sukkelen met zijn rug. Aangezien de oorzaak niet helemaal duidelijk is, kan ook niet worden aangegeven hoe lang het nog gaat duren." Door alle absenties keert Sebastian Svärd vermoedelijk terug in de basis. De Deen was bijna het hele seizoen absent wegens de ziekte van Pfeiffer.

Van Veldhoven is onder de indruk van het ‘goed georganiseerde’ Groningen. “Het is geen toeval dat ze vierde staan. Groningen presteert heel constant en speelt zeker in thuiswedstrijden met heel veel druk. Maar wij zijn zelf mentaal sterk uit de wedstrijd tegen Ajax gekomen”, doelt de coach op de verdiende 2-2 van afgelopen weekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen