Rutten: "Geen moment aan puntverlies gedacht"

20 februari 2011, 21:20

PSV-trainer Fred Rutten zag zijn elftal zondag met 4-1 van NAC Breda winnen. De Brabanders leken op weg naar een gemakkelijke middag, nadat NAC-middenvelder Nemanja Gudelj al na een kwartier van het veld werd gestuurd, maar maakten het zichzelf onnodig lastig. PSV won uiteindelijk nog ruim, maar Rutten had graag gezien dat zijn ploeg zorvuldiger met de kansen was omgesprongen.

De Eindhovenaren verzuimden al in een vroeg stadium afstand te nemen van het tiental uit Breda, waardoor NAC na een uur verrassend op gelijke hoogte kon komen. "Anderzijds is het wel een compliment waard dat we meteen reageerden", aldus Rutten.

PSV begon pas met scoren nadat Anthony Lurling na een uur de bezoekers op 1-1 had gebracht. "We begonnen goed aan de wedstrijd en dat resulteerde in ontzettend veel doelpogingen. Na rust was er hetzelfde beeld; het enige dat ik het team kan verwijten is dat de 1-1 niet had mogen vallen. Dat mag ons niet overkomen, maar ik heb geen moment gedacht dat wij schade zouden oplopen", aldus Rutten. "Dit is een goede uitslag, zeker aangezien we donderdag een fysiek zware wedstrijd hebben gehad."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen