Schalke snoept rivaal Dortmund punten af

4 februari 2011, 22:22   Bijgewerkt: 4 februari 2011, 22:52

Schalke 04 heeft zich enigszins kunnen revancheren voor de 1-3 thuisnederlaag die het eerder dit seizoen tegen Borussia Dortmund leed. Op bezoek bij de streekgenoot en aartsrivaal pakten de Königsblauen vrijdag verrassend een puntje: 0-0.

Met het punt kreeg Schalke 04 erg veel, want het was continu de onderliggende partij. Dortmund kreeg voldoende kansen om te scoren, maar Schalke-keeper Manuel Neuer groeide met een aantal fraaie reddingen uit tot man van de wedstrijd. Vlak voor tijd leek hij eindelijk verslagen toen Mario Götze hem omspeelde en de bal voor het intikken had, maar de inzet van de neo-international belandde op de paal.

Bij Schalke stond Klaas-Jan Huntelaar in de basis. Hij werd vlak voor tijd naar de kant gehaald. Schalke klimt door het ene puntje naar de negende plaats, maar liefst 25 punten achter de rivaal uit Dortmund. Bayer Leverkusen, de nummer twee van de ranglijst, kan later dit weekend het gat naar Dortmund verkleinen tot negen punten. Het moet dan wel de uitwedstrijd tegen 1.FC Nürnberg zien te winnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen