Sterk PSV rekent na rust af met Lille

24 februari 2011, 20:49   Bijgewerkt: 24 februari 2011, 21:38

In Frankrijk kwam PSV er vorige week tegen Lille niet aan te pas, maar door twee goals in de slotfase behaalde het toch nog een goed resultaat (2-2). Dat bleek donderdag in de return een basis die stevig genoeg was om door te bekeren. Dankzij een volledig verdiende 3-1 zege bereikte de ploeg van coach Fred Rutten de achtste finale van de Europa League, waarin Glasgow Rangers de tegenstander is.

Die return leek in niets op de heenwedstrijd. Ditmaal was PSV de ploeg die de lakens uitdeelde, Lille kwam er niet aan te pas. De thuisploeg stapelde kans op kans en had halverwege al met zeker 2-0 voor moeten staan. Vooral Marcus Berg faalde echter een aantal keer hopeloos in de afronding. Hij gleed de bal voor vrijwel open doel op de paal, legde de bal in kansrijke positie af op Ola Toivonen in plaats van zelf te schieten en gleed even later uit net op het moment dat hij af wilde drukken.

In een poging het tij nog te keren bracht Lille hierna nog wel bankzitters Eden Hazard, Moussa Sow en Aurélien Chedjou in, drie spelers die normaal gesproken vaak in de basis staan. Ook met hen er bij kon Lille echter geen vuist maken, zoals eigenlijk de hele wedstrijd. PSV hengelde de buit binnen en kan zich opmaken voor een duel met het Schotse Glasgow Rangers in de achtste finale.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen