Suarez direct trefzeker bij debuut voor Liverpool

2 februari 2011, 23:10   Bijgewerkt: 2 februari 2011, 23:52

Luis Suarez heeft woensdagavond een droomdebuut gemaakt voor Liverpool in de competitiewedstrijd tegen Stoke City. De oud-Ajacied viel na ruim een uur in voor de Braziliaan Fabio Aurelio. Anfield gaf de aanvaller een groot applaus. Suarez deed ook nog waarvoor hij gehaald is: scoren. Een kwartier na zijn entree maakte hij de 2-0.

De kersverse aanwinst van Liverpool zag dat Raul Meireles twee minuten na rust de thuisploeg op voorsprong bracht, door attent te reageren na een afgeslagen vrije trap van Steven Gerrard.

Tottenham Hotspur deed goede zaken uit bij Blackburn Rovers. De Londense club won met 1-0 door een treffer van Peter Crouch. Rafael van der Vaart gaf de voorzet waaruit de lange spits raak kon knikken.

West Ham United nam afscheid van de laatste plaats in de Premier League. Victor Obinna had met twee treffers een groot aandeel in de belangrijk 1-3 uitzege bij Blackpool. Robbie Keane, die in de winterstop overkwam van de 'Spurs', luisterde zijn debuut bij de ploeg van trainer Avram Grant op met een doelpunt. Als gevolg van de zege stijgt West Ham naar de achttiende plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen